Grafik og layout

Engagerede, kreative og kompetente grafiske medarbejdere er første forudsætning for, at opgaven lykkes. Effektivt teamwork gør os i stand til at løfte store opgaver med stramme deadlines. De tekniske forudsætninger skal naturligvis være i orden. Det gælder ikke mindst IT-installationer - servere, scannere, printere osv. - som løbende bliver opdateret. 

Udstyret er således nøje tilpasset maskiner og processer for optimalt produktionsflow. Vi har selvfølgelig også mulighed for digital fotografering til f.eks. annoncer, brochurer og kataloger.

 

 

 

Guld, sølv, laminering og kachiering

Eksklusive efterbehandlingsmuligheder, som kun tidligere var realistiske, når det drejede sig om stor trykopgaver, er nu også muligt når oplagene er begrænsede.

Ud over guld- og sølvfoliering findes der også effekt- og kacheringsfolier der  både beskytter og giver en lækker overfladefinish.

Kontakt os gerne for prøver og information om de mange muligheder.

 

 

 

Tryk - grafisk produktion

Den digitale trykteknik forbedres hele tiden, og vore seneste nyanskaffelser leverer optimal trykkvalitet. Samtidig er maskinerne udstyret med integreret efterbehandlingsudstyr, således at vi i samme produktionsgang bl.a. kan fremstille fuldt færdige blade og hæfter uden efterfølgende behov for skæring, falsning, bukning eller hæftning. 

Maskinerne er yderst stabile, og vi kan derfor garantere høj leveringssikkerhed og stor kapacitet - også når der er tale om korte deadlines.

 

 

Digitaltryk

Teknikken indenfor digital tryk forbedres hele tiden, og vore seneste nyanskaffelser leverer i mange tilfælde en kvalitet, der svarer til traditionel 4-farve offset. Samtidig er maskinerne udstyret med integreret efterbehandlingsudstyr, således at vi i samme produktionsgang bl.a. kan fremstille fuldt færdige hæfter.

Da vi har flere maskiner kan vi samtidig tilbyde høj leveringssikkerhed og stor kapacitet, da opgaver om nødvendigt kan flyttes fra den ene maskine til den anden. Det betyder, at vi så godt som altid kan overholde leveringstiden - også selv om en maskine måtte være ”nede”.

Bogbind/efterbehandling

For at kunne tilbyde hurtige og fleksible løsninger har vi efterbehandlingsudstyr til de almindeligst forekommende opgaver. Vi skærer, falser, bukker og fremstiller bl.a. blade og hæfter direkte i vores digitale trykmaskine.

Yderligere kan vi tilbyde flere former for bogindbinding til de mindre oplag. Vi har således udstyr til fremstilling af  Wire-O metalspiralindbinding og den stærke Steelbook limbinding.